Sesiunea extraordinară a Parlamentului pe tema Codului Fiscal a început luni dimineața în forță cu întrunirea și votul dat de comisiile de specialitate.

Când să ridice mâna să voteze în plen, parlamentarii veniți din vacanță special pentru această ședință au primit la loc comanda de la președintele interimar al PSD Liviu Dragnea – sesiunea extraodinară se suspendă. Același lucru i l-a spus și premierului tehnocrat Victor Ponta, spre stupefacția acestuia, după cum au declarat surse din cadrul PSD.

În acest fel, Liviu Dragnea le-a arătat partenerilor de guvernare  UNPR și ALDE cine este noul șef, dar i-a transmis un mesaj foarte clar și lui Ponta că nu este exclus să se lucreze la o variantă făra el.

În spatele lui Ponta, ceilalți miniștri stupefiați sunt în ordine Eugen Teodorovici, Rovana Plumb și, se pare, mai urmează și alții.

Liderul interimar al PSD, Liviu  Dragnea, a anunţat luni că le-a cerut miniştrilor Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici să prezinte o „analiza serioasă” asupra legii salarizării, inclusiv în ceea ce priveşte majorarea salariilor din sistemul bugetar.

„Vreau să avem  o analiză serioasă a doamnei Rovana Plumb şi a domnului Teodorovici pe legea salarizării in ansamblu…. Inclusiv a functionarilor publici, inclusiv discuţia despre majorarea salariilor din sanatate. Toate trebuie puse într-o acţiune coerentă. Noi discutăm despre majorarea salariilor tuturor bugetarilor, ceea ce este foarte corect şi trebuie să vedem dacă reusim sa adoptăm legea sau sa faceam proiectul de lege sau, până îl facem, categorie cu categorie primeşte majorare salarială”, a spus Dragnea.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.