Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în partid a existat o persoană care l-a „trădat”, atât pe el, cât şi pe Victor Ponta, şi a completat că mesajul său despre relaţia cu premierul a fost dat mai mult pentru colegii din PSD, şi nu pentru Ponta, care a „înţeles” situaţia, scrie Mediafax.

Solicitat de presă să explice dacă prin declaraţiile sale, potrivit cărora nu el a fost cel care a trădat în PSD, vrea să dea de înţeles că o trădare a existat totuşi în partid, Liviu Dragnea a evitat să dea explicaţii. Întrebat însă cine este cel care a trădat, liderul interimar al PSD a răspuns că este vorba despre „cineva care ne-a trădat şi pe mine şi pe Victor (Ponta – n.r.)”.

În privinţa comentariilor de pe pagina lui de Facebook cu privire la relaţia cu Victor Ponta, Dragnea a precizat că a simiţit nevoia să dea aceste explicaţii mai mult pentru ceilalţi colegi din PSD, deoarece cu Victor Ponta a discutat şi acesta „înţelege” situaţia. „Am fost foarte sincer acolo şi nu mai vreau să spun în fiecare zi aceleaşi lucruri. Victor Ponta rămâne prietenul meu, nici cu gândul, nici cu fapta nu voi face nimic împotriva lui, ba dimpotrivă”, a completat Liviu Dragnea.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.