Ziarul Libertatea dezvăluie că primarul Gabriela Firea se laudă cu spitalul de copii Gomoiu, unde achizțiile făcute la construcția spitalului au fost masiv supraevaluate. Astfel, Libertatea susține că 8 vase de toaletă instalate la spitalul de copii Gomoiu au fost plătite cu 2.858 de lei bucata, în timp ce au costat, de fapt, 272 de lei.

Spitalul de copii Gomoiu a fost construit cu 48 de milioane de euro, ”dar experții angajați chiar de Primărie în procesul cu constructorul estimează furtul la peste 15 milioane de euro”, potrivit unor surse din Primărie, citate de Libertatea.

Pe lângă cheltuielile supraevaluate, Libertatea publică documente din care rezultă că Firea a cheltuit cu publicitatea pentru un spital peste un milion de euro. Din documente rezultă că Gabriela Firea a dat televiziunilor, radiourilor și site-urilor 5,2 milioane de lei în perioada 15 august – 15 noiembrie ca să promoveze realizarea unui spital unde Corpul de Control al Guvernului a descoperit o fraudă uriașă.

Zilele trecute, Firea a distribuit o postare în care Dana Budeau îi jignea pe cei cre u construit cest spital: ”Astia căcare face ei un spital vrea sa doneze Pintea un aparat dă radioterapie. Dă ce? Luați unu din ăia 35 de milioane euroi donați. Nu așa ați măcănit la teveu, caca luati voi? Sa dea la săraci Pintea! Da mai stati putin caca vine Vladut regele medicamentelor si va da el din aia 15 milioane dă la PLUS scuzi de la Magicacamp! # Marscumanipularile”.

Postarea Danei Budeanu a fost distribuită apoi de primăriță.

Citește investigația integral pe Libertatea.ro

Foto- facebook Gabriela Firea

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.