Președintele Klaus Iohannis critică „acțiunile premierului” care „generează grave blocaje cu consecințe negative pentru români”. Într-un mesaj, președintele vorbește despre amânarea examenului de rezidențiat.

„Acțiunile premierului generează grave blocaje cu consecințe negative pentru români, ultimul exemplu fiind amânarea examenului de rezidențiat. Dacă ar fi acționat cu bună-credință, premierul Dăncilă ar fi trebuit, așa cum i-am cerut, să obțină în Parlament validarea pentru noul său Guvern și astfel ar fi fost numit un titular la Educație.

În schimb, prim-ministrul îmi cere să încalc Legea fundamentală, forțând instituirea unui al doilea interimat succesiv la Ministerul Educației Naționale. Lipsa de respect faţă de absolvenţii de medicină și față de profesia medicală în general, faţă de pacient şi faţă de oameni este o caracteristică a Guvernului PSD. Amânarea examenului de rezidențiat este o dovadă în plus a eșecului PSD. România are nevoie urgent de un nou guvern responsabil”, a scris Klaus Iohannis pe pagina de Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.