Simona Tache a fost dată în judecată de compania care editează ziarul Bursa după ce aceasta a publicat într-o postare pe blog câteva fotografii ale unor calendare apărute la publicația economică. 

Simona Tache a publicat în luna februarie pe blogul său, simonatache.ro, o postare ironică legată de calendarele lansate anual de ziarul Bursa, în care apar tinere îmbrăcate sumar, cu titlul: Calendarul Bursa din toate timpurile, pentru că trebuie să râdeți și voi, scrie Pagina de Media.

Fotografiile sunt făcute chiar de către proprietarul ziarului Bursa, Florian Goldstein – Make.

Jurnalista a primit chiar la vremea respectivă și o notificare din partea societății Media Ring, prin care i se cerea să scoată respectivele fotografii de pe blog pentru că încălca legea drepturilor de autor.

„Este de-a dreptul paradoxal faptul că o publicație face presiuni asupra unui jurnalist și blogger, încercând să-l împiedice să-și spună părerea despre un produs al ei. Un patron de presă hărțuiește prin terți și prin intermediul avocaților un jurnalist și blogger care nu a făcut decât să atragă atenția, printr-o satiră, asupra contrastului dintre seriozitatea prezumată a revistei Bursa și penibilul la care sunt expuse angajatele acesteia, fotografiate „sexy”, în niște ipostaze mai mult decât hilare, timp de 14 ani.”, a scris Simona Tache la vremea respectivă pe blogul ei, potrivit dcnews.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.