Home Actualitate Generalul Constantin Degeratu susține că în spatele crizei imigranților s-ar afla Rusia: A început la exact o săptămână după ce s-a terminat gardul de construit de către Ungaria

Generalul Constantin Degeratu susține că în spatele crizei imigranților s-ar afla Rusia: A început la exact o săptămână după ce s-a terminat gardul de construit de către Ungaria

by George Avram

Generalul Constantin Degeratu,  fost şef al marelui stat major, susţine că în spatele acestei crize s-ar afla de fapt Rusia. În opinia lui Degeratu, criza refugiaţilor este de fapt menită să distragă atenţia de la agresiunile Rusiei din estul Europei.

În opinia generalului Constantin Degeratu, Europa se confruntă în acest moment cu patru probleme majore. Este vorba despre agresiunile Rusiei din Ucraina, extinderea Statului Islamic în Orientul apropiat, problema imigranţilor din Siria şi criza economică.

Fostul şef al Marelui Stat major susţine că asaltul refugiaţilor ar servi de fapt intereselor Rusiei şi ar distrage astfel atenţia de la problemele din Ucraina.

”Ceea ce se întâmplă acum este o componentă a acestei agresiuni a non-democraţiei din zona estică, rusească, şi Orientul Apropiat, împotriva Europei, împotriva Uniunii Europene. Este o parte a acestei crize care a făcut ca nimeni să nu mai vorbească despre agresiunea rusă. Am putea să spunem că este surprinzătoare, însă ea a început la exact o săptămână după ce s-a terminat gardul de construit de către Ungaria. Nu vi se pare interesant că mai întâi s-a terminat de construit gardul şi după aceea a început fenomenul migraţiei în zona aceea? Pare o operaţiune bine organizată, trei sferturi dintre aceştia sunt mai bine îmbrăcaţi decât 10 – 15% din populaţia României”, a declarat Constantin Degeratu pentru Adevărul. Acesta a mai spus că în opinia sa invazia imigranţilor este de fapt una planificată.

 

You may also like

3 comments

Je suis care e! 31 august 2015 - 10:05

stie generalul ce stie! mai ales ca cetateni bine imbracati au fost si pe la noi la revolutie 🙂

Reply
Je suis care e! 31 august 2015 - 14:59

Am observat, in sfirsit, ca si alti cititori incep sa spuna ceea ce gindesc si nu ceea ce e „political correct”:


Europa daca vrea sa ramana europa si europenii sa fie acasa in domiciliul, strada si cultura lor trebuie sa inchida urgent granitele. Trebuie sa scoata imigrantii si pe altii care deja sunt in europa si tulbura apele. Este singura solutie , altfel nimeni din europa nu va scapa. Vezi de cum trebuie sa fuga crestinii, sa-si abandoneze domiciliile, din sudul frantei.

Reply
Mircea SERBAN 1 septembrie 2015 - 01:04

https://www.cronicaviseuana.ro/2015/08/glasnosti-distruge-europa/

Opinia generalului Degeratu este pertinentă dar, incompletă din perspectiva dialogurilor Bonn-Kremlin via Budapesta întrucât azi se ştie deja că Ungaria a jucat un rol strategic în vremea „râzboiului rece” -pe care România lui Ceauşescu l-a ratat, rol scris de Kremlinul lui Gorbaciov cu titlul Glasnosti & Perestroica şi desecretizarea acelor stenograme poate proba teoria conform căreia Glasnosti distruge Europa!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.