Numele Băsescu apare în registrul de firme deţinut de un broker din Panama. Băsescu Investment INC, o societate anonimă. Dezvăluirea a fost făcută la emisiunea “Exces de Putere”, realizată de Oana Stancu şi Adrian Ursu, informatiazilei.ro.

Copiind demersul celor de la Antena 3, jurnaliștii de la Informația Zilei, au demonstrat că, făcând o verificare pentru aproape orice nume românesc, pe portalul cu pricina se pot găsi nume de firme corespondente.

Astfel, folosind aceleași instrumente ca Oana Stancu de la Antena 3, publicația menționată a dezvăluit faptul jurnaliștii Antena 3 Mihai Gâdea, Mircea Badea și Adrian Ursu ar putea fi deținătorii unor societății anonime din Panama, Regatul Unit și Spania.

Mai precis, pe portalul Dato Capital (https://www.datocapital.com) am găsit două firme cu numele Gadea (sau Gâdea) în Panama, care funcționează sub denumirea de GADEA PRODUCCIONES. S.A. și GADEA S.A., 83 de firme Gadea în Spania și o GADEA LTD în Regatul Unit.

Gadea-Producciones-628x417

gadea-sa-628x423

badea-rezultate-628x446

ursu-rezultate-628x442

loading...

1 COMENTARIU

  1. Doar ca Badea, Gadea,Gheorghe etc…nu sunt presedintii unei tari..pot sa-si deschida firma din banutzii lor unde le place…pe cand besinescu nu pote sa faca asta pe banutzii romanilor…si din perspectiva unui presedinte

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.