Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, l-a atacat extrem de dur joi pe Klaus Iohanis în legătura cu presupusa sa implicare în adopțiile de copii din anii 90.

Firea a susținut că Iohannis este implicat în traficl international de copii, în adopțiile international și l-a somat că spună dacă s-a îmbogățit din traficul cu copii.

Firea a prezentat in acest sens o serie de articole de presa .
„Ar fi normal ca Iohanis sa isi prezinte pozitia, iar autoritatile statului sa-si faca datoria”, a spus Firea.

Firea a prezentat si cazul a trei copii adoptati in anii 90, catalogandu-o drept „adoptie dubioasa. „De ce nu si-a respectat promisiunea facuta de familia Iliut, copii adoptati dubios? Copiii au disparut din tara, nu au mai fost vazuti de 24 de ani. Pozele cu copiii au fost oferite de familia sa”, a spus Gabriela Firea.

Firea a mai avut un atac sub centura la adresa lui Iohanis in urma cu doua saptamani, spunand ca un om fara copii nu are calificarea necesara pentru a fi presedinte.

loading...

5 COMENTARII

  1. tanati Gabriela, pune mai bine la dispozitia presei declaratiile de avere ale fam. Ponta. Alea adevarate.

    fa si o sesizare la ANI pentru fals in declaratie pe numele fam. Ponta !!!

  2. In legatura cu acuzatia Gabrielei Pandele-Vranceanu-fiREA ca ar fi „traficant de copii” ar trebui facute cateva precizari: Klaus Iohannis nu are nicio legatura directa cu acest caz. Numele sau este legat de acel caz prin faptul ca sotia sa, Carmen Iohannis, profesoara de engleza, a fost angajata ca traducatoare de niste persoane din America care vroiau sa adopte niste copii. Copiilor nu li s-a mai dat insa de urma. Un caz trist, dar atat traducatoarea, cat si sotul traducatoarei nu au nici o vina. Acest lucru a fost confirmat si de procurori inca in anii ’90. Ulterior insa, in anul 2000 cand Iohannis a fost ales primar, postul „Antena 1 Sibiu” a facut un reportaj in stil OTV-ist in care a sucit datele in asa fel incat nu vinovatul (americanul) sa fie in prim-plan, ci tocmai … sotul traducatoarei. A fost in mod evident doar o campnie de denigrare a persoanei. Iohannis nu a incalcat absolut nici o lege. Dar la cei „saraci cu duhul” aceste acuzatii au mare lipici.

  3. Sigur ca da doamna Firea.. viitorul presedinte al Romaniei vinde copii, face trafic de arme nucleare si droguri, conduce grupari teroriste, darama biserici, chiar violeaza in timpul liber, a fost acuzat de adulter, a dat foc la un bloc intreg, vandalizeaza noaptea scoli..etc.. asa-i?! penibila dreqului
    PSD-ul se destrama, si isi da ultima suflare prin atacuri mizerabile de adormit copii..

  4. mai firea nu ti-e frica de dumnezeu sa vorbesti astfel ,nu te gindesti ca sar putea rasfringe toate timpenile tale pe copiilul are i-l porti in burta,sau nu te intereseaza decit bani

  5. Doamna Firea va avea o surprizä de proportii cànd va afla cä cei trei copii ( fratii Iliut ) träiesc in Canada . Unul dintre frati este ….tätic ! Toate la timpul lor , doamna Firea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.