Gazdele au marcat în ultimele 10 minute, un gol dintr-un penalty acordat aiurea de sârbul Mazic şi unul în urma unui şut de la distanţă.

Naţionala României a pierdut cu 0-2 meciul amical cu Turcia, singurul programat înaintea startului preliminariilor Euro 2012.

Partida a fost una lipsită de spectacol, ocaziile fiind sporadice, în ciuda ritmului destul de bun de joc.

În prima repriză, România ar fi putut marca prin Bilaşco (15), dar lovitura de cap a acestuia a fost scoasă de pe linia porţii. La poarta lui Lobonţ, singura mare ocazie a aparţinut lui Mevlut Erdinc (23), care a trimis puţin alături, tot cu capul.

La reluare, Daniel Niculae a trecut şi el pe lângă gol (53), pentru ca apoi Arda Turan să trimită mingea în transversală, de la 22 de metri (57). Meciul a curs în continuare fără prea multe faze de poartă, dar în ultimele 10 minute au picat şi golurile.

În minutul 82 arbitrul sârb Mazic a arătat complet aiurea punctul de la 11 metri, după ce Cociş l-a deposedat în careu pe Gonul, iar Emre a transformat cu siguranţă (83). George Florescu a trecut imediat pe lângă egalare, iar apoi Arda Turan a înscris cu un şut de la 23 de metri, la care Lobonţ nu a avut nicio reacţie, el fiind mascat de Galamaz în momentul execuţiei.

„Tricolorii” aşteaptă acum startul preliminariilor Campionatului European din 2012. Primul adversar al României va fi Albania, pe 3 septembrie, la Piatra Neamţ, iar apoi va urma Belarus, pe 7 septembrie, la Minsk.

La această întâlnire a fost delegată o brigadă din Serbia, formată din centralul Milorad Mazic şi asistenţii Igor Radojcic şi Nikola Tomicic. Rezervă va fi turcul Halis Ozkahya.(Realitatea.tv)

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.