Senatorul liberal, Florin Cîțu, îl acuză pe Eugen Teodorovici, numit în board-ul Băncii Intrenaționale de Investișii a Rusiei, că nu plăteşte impozite în România. De asemenea, Florin Cîţu spune că acestea sunt aspecte de natură penală, că are documente pe care le va prezenta şi că se va sfătui cu avocaţii dacă este oportună înaintarea unei plângeri penale faţă de ministrul de Finanţe, și anunță că depune o moțiune simplă la Senat prin care cere demiterea lui Eugen Teodorovici.

„Dați-l jos pe Orlando!

Săptămâna viitoare depun o moțiune simplă la Senat prin care cer demiterea lui Eugen Teodorovici.

Opinia mea sustinuta de argumente despre cel mai slab ministru de finante din istoria post decembrista, o stiti deja.  In aceasta motiune, în premieră, includ opiniile dumneavoastra legate de incompetenta acestui ministru si demiterea lui. Nu fiti timizi. Scrieti oricat si postati in sectiunea comentarii a acestei postari. Va promit ca le citesc pe toate in plenul Parlamentului cu tot cu numele dumneavoastra daca sunteti de acord. Sa vedem daca “viteazul” Orlando are curajul sa va injure si pe dumneavoastra asa cum ma injura pe mine. Citeste și anuntă-i și pe altii.

P.S. Cei care nu vreti să aveti numele citit în plenul Parlamentului, scrieti opinia pe privat si eu o sa o citesc in plen.”, a scris florin Cîțu pe Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.