Home Actualitate Festival de cultură urbană în Parcul Tineretului

Festival de cultură urbană în Parcul Tineretului

by Ioana Popescu

Primul festival internaţional de cultură urbană din Europa Centrală şi de Est va avea loc, între 12 şi 14 august, în Parcul Tineretului din Bucureşti, informează organizatorii.

Denumit de organizatori „Street Heroes”, evenimentul va conţine competiţii şi demonstraţii din toate segmentele recunoscute ale culturii urbane: graffiti, skateboarding, BMX, street art şi street dance. Cele 48 de echipe înscrise la concursuri se luptă pentru „supremaţie”, pentru premii în bani şi pentru recunoaştere în faţa comunităţilor pe care le reprezintă. Juriul va fi compus din unii dintre cei mai mari artişti urbani din lume, aflaţi pentru prima oară în România.

Totodată, seara vor intra în scenă DJ internaţionali care vor da startul la petreceri în aer liber, alături de demonstraţii ale celor mai cunoscute şcoli de barmani din Europa.

Semifinalele se vor susţine în data de 13 august, urmând ca pe 14 august să fie decernate premiile festivalului.

Accesul în Parcul Tineretului, la festival, se va face începând cu ora 11:00. Un abonament pentru toate cele 3 zile costă 80 de lei. Biletele pentru fiecare zi în parte şi abonamentele vor fi în curând disponibile în reţeaua Eventim.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.