Home Actualitate EXCLUSIV. Guvernul angajează în aceste zile șefi de birou, ca peste o săptămână să-i pună directori/ Cum vor politiza PSD și PNL TOTAL administrația

EXCLUSIV. Guvernul angajează în aceste zile șefi de birou, ca peste o săptămână să-i pună directori/ Cum vor politiza PSD și PNL TOTAL administrația

by Oana Stănciulescu

Guvernul PSD-PNL continuă să păcălească pe față contribuabilul român, căruia îi va arunca în spate toată povara fiscală, toată factura, nota de plată pe care ar trebuie să o plătească ei, pentru că ei au cheltuit. Una dintre minciuni anunțată de prim ministru și ministrul de Finanțe este reducerea numărului de șefi de birou, anunțată la începului lunii august cu surle și trâmbițe. Mai puțini șefi, s-au împăunat pesediștii și peneliștii. Iată că avem dovada că exact în aceste zile sunt admise pe bandă rulantă dosarele pentru ocuparea posturilor de șefi de birou. Ce se va întâmpla cu aceștia după marea reducere a posturilor de conducere? Simplu – s-au asigurat în ordonața de urgență pe care o s-o aprobe cât de curând că șefii de birou pot fi puși în alte funcții de conducere, cum ar fi de directori. ExpresMagazin a intrat în posesia documentelor care demonstrează că ceea ce spune guvernul PSD-PNL  opiniei publice este praf în ochi.

„Rezultatul selecţiei dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de șef birou la Biroul implementare proiecte și strategii în domeniul guvernării deschise și inovării în sectorul public – Direcția guvernare deschisă din cadrul Secretariatului General al Guvernului din data de 13.09.2023, ora 10.00 (proba scrisă)

Având în vedere prevederile art. 50 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs comunică următoarele rezultate la proba de selecție a dosarelor depuse pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării funcției publice de execuție vacante de șef birou la Biroul implementare proiecte și strategii în domeniul guvernării deschise și inovării în sectorul public – Direcția guvernare din cadrul Secretariatului General al Guvernului: 

Și Și iată și dovada că proaspeții candidați la șefi de birou vor ajunge mari directori.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.