Home Actualitate EXCLUSIV | George Cristian Maior, premierul lui Victor Ponta. Documentul care demonstreaza ca Puterea il vrea pe seful SRI in fruntea viitorului Guvern

EXCLUSIV | George Cristian Maior, premierul lui Victor Ponta. Documentul care demonstreaza ca Puterea il vrea pe seful SRI in fruntea viitorului Guvern

by Ioana Popescu

George Cristian Maior, fostul senator social-democrat numit la sefia Serviciului Roman de Informatii de catre presedintele Traian Basescu, a anuntat ca va demisiona din functia detinuta dupa alegerile prezidentiale din acest an. Desi o serie de scenarii in care directorul SRI era vehiculat drept posibil prezidentiabil sau premier din partea PSD au circulat inca de la inceputul anului, nu a existat, pana acum, niciun semnal din partea actualei Puteri care sa acrediteze numirea lui Maior ca sef al viitorului Executiv, in eventualitatea castigarii alegerilor de catre Victor Ponta.

Cu toate acestea, la scurt timp dupa anuntul sefului SRI, comunicatorii aliantei PSD-UNPR-PC au fost instruiti sa comenteze in termeni favorabili declaratiile fostului senator PSD si – deosebit de important – sa sublinieze ca George Maior este „om apreciat de partenerii externi”.

In plus, potrivit unui punctaj de partid intrat in posesia jurnalistilor Expres Magazin, politicienii PSD-UNPR-PC sunt sfatuiti de catre strategii aliantei guvernamentale sau il prezinte pe George Cristian Maior drept „un om care a ajutat foarte mult Romania din functiile pe care le-a detinut”.

Schimbarea de discurs a Puterii este cu atat mai spectaculoasa in conditiile in care, de la numirea sa in functia de director SRI la propunerea presedintelui Romaniei, partidele care formau defuncta Uniune Social Liberala au reclamat in permanenta activitatea de „politie politica” desfasurata de Serviciul Roman de Informatii.

Extraj din punctajul politic al PSD-UNPR-PC din 3 octombrie

Extras din punctajul politic al PSD-UNPR-PC din 3 octombrie

You may also like

2 comments

Tavi 3 octombrie 2014 - 19:56

Explicatiile date de PSD arata caror votanti se adreseaza. Numai niste osmeni modesti d. p. d. v. intelectual pot crede asemenea prostii. Avem inca o dovada de ce Ponta a tot marit bugetele serviciilor. Pentru a le cumpara.

Reply
Stefanescu Eleonora 3 octombrie 2014 - 20:18

Ponta si PSD prin „parteneri externi ” inteleg „stapani nostrii” daca folosesc acest argument sa justifice basismele lui Ponta si Maior , coabitari rusinoase si vanzare de resurse

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.