O data cu infiintarea legala a Partidului Miscarea Populara, mai multi lideri ai Partidului Democrat Liberal si oameni din anturajul presedintelui Basescu au luat decizia inregimentarii in noua formatiune politica. Elena Udrea ar putea fi unul dintre acestia in scurt timp, daca BPN al PDL va decide exzcluderea sa din partid.

Unul dintre liderii democrat-liberali care au cochetat in permanenta cu tranzitia catre noul partid a fost Elena Udrea. Recent, aceasta a declarat ca inregistrarea „PMP va scadea semnificativ scorul electoral al PDL” si ca nu exclude o inscriere in noul partid. „Ce spuneam cand am intrat in politica spun si azi. Nu cred că m-am contrazis. E o decizie la care va trebui să mă gândesc”, a declarat Elena Udrea.

Se pare, insa, ca Biroul Permanent National al PDL de sambata o va ajuta sa ia mai repede decizia tranzitiei catre PMP, in conditiile in care surse din PDL sustin ca fostul ministru al Dezvoltarii va fi exclus din formatiune.

Anterior, Udrea a declarat ca PMP „este un partid care își va asuma să continue proiectul de ţară pe care îl avea preşedintele Traian Basescu”, adaugand ca „mulţi din PDL vor să fie într-un proiect care să fie o adevarată opoziţie la PSD, care să poată da preşedintele României în 2014, care să continue viziunea lui Traian Băsescu”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.