Home Actualitate Elena Udrea, IMPRESIONATĂ de NOUA sa colegă de celulă

Elena Udrea, IMPRESIONATĂ de NOUA sa colegă de celulă

by I. B.

Elena Udrea scrie, într-o postare făcută pe Facebook de echipa sa de comunicare, că noua sa colegă de celulă este o mamă acuzată că ar fi primit o indemnizaţie de 3.000 de lei în baza unor documente false.

”Ieri, a fost adusă o nouă colegă de celulă pentru Elena Udrea: o mamă acuzată că ar fi primit o indemnizaţie de 3.000 de lei în baza unor documente false. Femeia a fost trecută prin toate umilinţele de rigoare când ajungi în arest, una dintre acestea fiind „plimbarea cu cătuşe la mâini”.

Întrebând de ce este nevoie de cătuşe, răspunsul a venit sec: „pentru că Elena Udrea a fost scoasă din maşină fără cătuşe şi a ieşit un scandal public uriaş”. Practic, poliţiştii sunt speriaţi şi forţaţi să continue „spectacolul cătuşelor” pentru că, la rândul lor, şefii lor acţionează de spaima presei şi a opiniei publice”, se arată în postarea citată.

Postarea se încheie cu mai multe întrebări retorice: ”Poate să explice cineva de ce o femeie care a obţinut o indemnizaţie de 3.000 de lei pentru creşterea copilului trebuie să fie reţinută şi/sau arestată? Unde este pericolul social? Ce fac în acest moment copiii acestor femei?”


Foto: facebook.com/EUdrea

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.