Home Actualitate Dosar VIOL Vaslui: Un JUDECĂTOR se RETRAGE!

Dosar VIOL Vaslui: Un JUDECĂTOR se RETRAGE!

by I. B.

Caz mai rar întâlnit în justiție. Unul dintre magistrații care urmau să judece apelul înaintat de avocații violatorilor din Vaslui s-a abținut. Cererea sa de abținere a fost admisă de Curtea de Apel Iaşi, astfel că el va fi înlocuit cu un alt judecător până la primul termen, stabilit pentru 6 octombrie, transmite  Mediafax.

De altfel, şi judecătorul din Vaslui care a dat hotărârea de condamnare a celor şapte tineri din Văleni formulase o cerere de abţinere, însă Judecătoria Vaslui i-a respins-o.

Cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 18 ani au fost condamnaţi, în 17 august, de Judecătoria Vaslui, la pedepse cuprinse între cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de închisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tânără, decizia instanţei nefiind definitivă. Între timp presa este bombardată cu poze recente, care se zice că ar fi postate chiar de fată, și declarații contradictorii ale acesteia care o dezavantajează evident, perezentând-o așa cum o descriu tinerii.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.