De mai multă vreme se vehiculează neoficial informația potrivit căreia, DNA ar avea în lucru și dosare în care sunt implicate jurnaliști și televiziuni. Jurnalistul Radu Tudor vine și confirmă aceste zvonuri. Tudor spune pe blogul personal că, potrivit unei informații oferite de site-ul Lumea Justiției, surse judiciare susțin că procurorii DNA vor începe ofensiva împotriva moderatorilor de la Antena 3 și Realitatea TV.

“Surse bine informate vorbesc de faptul ca la varful DNA s-a dat ordin sa fie “facuti” o serie de lideri de opinie care apar zi de zi la televizor si critica abuzurile necontenite ale DNASunt vizati moderatorii de la Antena 3 si Realitatea TV, dar si anumiti invitati ai acestora. De operatiune s-ar ocupa Sectia a II-a condusa de Claudiu Dumitrescu impreuna cu Serviciul Tehnic condus de Horatius Baias. Operatiunea este parte a programului dement al DNA de a inchide gura tuturor celor care demasca activitatile abuzive si de politie politica, ea fiind urmare a unor operatiuni similiare contra unor politicieni, magistrati si guvernanti. Baietii astia isi inchipuie ca pot inchide gura intregii tari!”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

loading...

2 COMENTARII

  1. RADU TUDOR PRITENUL DE O VIATA A SECURISTILO,UN JERPELIT DE ZIARIST,CU AJUTORU INFRACTORULUI VOICULESCU S-A MAI CIZELAT
    LA LUAT LA ANTENA 3 CA STIE BINE SA MINTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.