,,Curăţenia de toamnă,, din târla PSD-istă s-a preschimbat într-o cafteală de interlopi, în care gaşca adunată în jurul lui Liviu Dragnea, (puşcăriabilul deja condamnat în primă instanţă) şi-au proptit şuriul în beregăţile mafioţilor care, până mai ieri, l-au slujit pe actualul inculpat şi viitorul puşcăriabil Victor Ponta. A mafioţilor, despre care aflăm (culmea, tot din gura unui alt PSD-ist de vază), că fac parte din ,,Frăţia doctoratelor,, luate prin şcolile de specialitatea strunite de SRI. Cel care a anunţat public declanşarea smardoielii este Alin Teodorescu, bătrânul tartor care a anunţat astfel că l-a părăsit pe luzărul golănaş Ponta şi că trece cu arme şi bagaje în gaşca boiernaşului de Teleorman, boiernaşul Liviu Dragnea. El, Alin Teodorescu a fost cel care, într-o emisiune a DIGI 24, ne-a spus ceea ce ştiam cu toţii: că PSD-ul este, de fapt, o adunătură de interlopi, organizaţi în găşti mai mari sau mai mici. Dintre acestea, Alin Teodor a arătat cu degetul spre ,,Frăţia Doctoratelor SRI,, despre care abia acum recunoaşte că este compusă din nişte interlopi susţinuţi de instituţii ale statului. Iar printre aceştia se numără şi şase miniştri din Guvernul Ponta. Sau altfel spus, chiar şi Guvernul României (condus de un inculpat care are şanse mari să devină un viitor puşcăriabil) este o adunătură de mafioţi proveniţi din ,,Frăţia Doctoratelor SRI,,.
Cosmin Prelipceanu: Şi pentru că îl cunoaşteţi pe Liviu Dragnea, îl vrea sau nu îl vrea pe Victor Ponta? Dincolo de ce ne spune?
Alin Teodorescu: Victor Ponta a ieşit din politica mare.
C. P.: A ieşit pentru că a pierdut alegerile sau pentru că s-a scos singur?
A.T.: S-a scos singur. A intrat într-un cerc şi a ignorat profund partidul care l-a dus în funcţia de prim-ministru. Aproape un an de zile nu a mai fost nicio şedinţă a biroului permanent, se făceau în grupul Ghiţă-Sârbu, ca să spun aşa. În partid erau câteva linii, linii Viorel Hrebenciuc. Acum toată linia Viorel Hrebenciuc este la Ghiţă, care a zis că îşi dă demisia din partid, dar nu şi-a dat-o.
C.P.: Are o linie activă încă?
A.T.: Are o linie foarte activă în partid. Cu România, cu mafioţi şi cu finanţaţi din contracte de stat, nu faci politică. Publicul te simte, te ştie. Şi aţi văzut că publicul românesc reacţionează. Nu a spus absolut nimic de plagiatul lui Ponta, de produsele imaginaţiei sale, dar când a venit votul, execuţie.
C.P.: Şi linia Ghiţă ce spune de Liviu Dragnea? Dacă e activă.
A.T.: Va fi război.
C.P.: Război?
A.T.: Între interlopi şi finanţaţii din bugetul statului şi activişti de partid.
C.P.: Iar linia Sârbu?
A.T.: Asta a fost predată, a plecat la Curtea de Conturi.
C.P.: Şi cui i-a predat?
A.T.: Lui Ghiţă.
C.P.: Nu! Şi atunci în PSD acum există o singură linie, linia Ghiţă?
A.T.: Un singur cerc de interlopi, sprijiniţi de instituţii ale statului.
Şase doctori SRI în guvern
Alin Teodorescu a mai afirmat că linia Ghiţă este foarte periculoasă „pentru că e sprijinită de unele instituţii ale statului. Uitaţi-vă câţi absolvenţi ai Academiei SRI sunt membri în Guvern?”. Răspunsul l-a dat tot el: „Şase, vă spun eu. Doctori SRI, făcuţi foarte repede. Câţi conduc… Cine conduce Comisia electorală acum? Voicu şi-a dat demisia şi a venit altcineva, tot un doctor SRI, un om din fosta garnitură Hrebenciuc, trecut la Ghiţă. Dar să sperăm că Liviu Dragnea are putere. Îi dă… votul de duminică îi dă o legitimitate să se bată cu aceşti interlopi, nu poţi să le spui altfel. Câştigă contracte cu statul, sunt firme din diferite domenii care nu se mai prezintă la licitaţiile statului român pentru că ştiu că ori pierd în faţa unor protejaţi, ori trebuie să dea… sunt presaţi să dea un comision”.

Mdaaa…. povestea asta cu ,,Frăţia Doctoratelor SRI,, o cam ştiam cu toţii şi nu de ieri, de alaltăieri. La fel cum ştiam că, la originea ei cea mai îndepărtată această ,,Frăţie,, provine, direct sau indirect (prin mai vechii săi înaintaşi) direct din fosta Securitate. Cu mult mai interesant ni s-ar fi părut să aflăm câte ceva şi despre ,,Frăţia Doctoratelor pentru Interesul Naţional,, care se învârte în jurul izmenarului şef Gabriel Oprea, generalul de ,,en-şpe stele,, avansat la apelul de seară al ciubotelor.

Apropo: suntem tare curoşi să aflăm dacă, după ce s-a înrolat în oastea lui Dragnea, sociologul Alin Teodorescu care a vorbit despre ,,cercurile de interlopi din PSD,, va fi acuzat că a încălcat ,,legea anti-defăimării,, inventată chiar de noul lui stăpân, condamnatul în primă instanţă Liviu Dragnea.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.