La finalul codului roșu, în Brăila și-a făcut apariția și președintele Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, odihnit, dar, totuși, extrem de nervos.

Debutul și l-a făcut, nu la lopată, ci înjurând ca la ușa cortului o jurnalistă care a îndrăznit să-l întrebe dacă-și va da demisia.

Dar unde a dispărut Bunea taman când județul său era sub zăpadă?

După propriile declarații, a plecat în concediu când soselele în Brăila erau negre, fără zăpadă. E adevărat, greu îți puteai imagina că va veni și zăpada la Brăila.

Totuși, președinte  CJ  Bunea iubește zăpada, dar nu pe cea din Brăila, ci pe cea din Austria.

Jurnaliștii locali au  tot încercat, în timpul codului roșu, să afle unde e Bunea.

„Nu am dat decat de o sursa, care ne-a zis ca presedintele CJ, extenutat, s-a dus putin sa se relaxeze la ski, in Austria. Am mai sapat putin cu ajutorul unor voluntari si am auzit ca ar fi la Innsbruck.

Cand sa plecam fericiti acasa , ne-am amintit ca surse mai batrane ne spuneau acum ceva timp ca Gheorghe Bunea Stancu si-a cumparat o proprietate in Solden, in Tirol, tot in Austria, desigur.

Bunea Stancu si-a cumparat o micuta proprietate in Solden , Austria, in urma cu ceva ani, de cand contractele de deszapezire au inceput sa mearga snur.  Informatia e tot pe surse, da ce surse !,d-alea care merg la ski in …Solden…ca pe GBS nu il poti intreba direct, sare la bataie……”, spun jurnali;tii de la probraila.ro.

Dar ce e Solden?

Zona reprezinta una din cele mai mari regiuni de ski din Austria. Aici se poate schia pe doi ghetari, respectiv Rettenbach si Tiefenbach. Ambii ghetari sunt conectati printr-un tunel de ski lung de 170 de metri la 3.000 de metri altitudine. Schiorii si snowboarderii sunt asteptati cu 151 km de partii, deserviti de 34 de instalatii de transport pe cablu moderne cu o capacitate de preluare de 69 000 persoane/ora. Ski-ul in regiunea Solden – Oztal este spectaculos.

Special pentru snowborderi sunt funpark-uri moderne, dotate cu halfpipe, piste boardercross si multe altele. Partiile sunt situate intre altitudinile 1370 – 3260 m, deci sunt practicabile pe tot parcursul anului.

In aceasta regiune gasim cea mai lunga partie din lume, cu o lungime 14 km, platforma BIG3 Gaislachkogl la o altitudine de 3.058 metri unde cand vremea o permite au loc expozitii culinare, iar la la altitudinea de 2700 m, este complexul de cladiri construit in totalitate din zapada si gheata, in stil iglu, pe urmele eschimosilor. Incaperile sunt aranjate sub forma de stea, sunt legate prin coridoare si tot asa comunica si cu sala principala…

Până la această oră, președintele CJ nu a dezmințit că ar avea o vilă în Austria, după cum susțin jurnaliștii locali. În loc să răspundă la întrebări, Bunea a înjurat.

Tototdata, nici până la această oră, nimeni nu I-a cerut demisia în mod official, în condițiile în care prefectul de Brăila și-a dat demisia pentru că s-a înzăpezit în județ.

Dacă se înzăpezea în Austria, nu pățea nimic.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.