Home MediaMedia CTP, după conferința de presă a Vioricăi Dăncilă: Progres în tupeu!

CTP, după conferința de presă a Vioricăi Dăncilă: Progres în tupeu!

by S. Z.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că președintele PSD a progresat în materie de „tupeu” și de „prostit în față”. Declarația Vioricăi Dăncilă care l-a convins de acest lucru a fost aceea că guvernul condus de ea nu a pus piedică niciunui român care a aspirat la o funcție înaltă în Europa. Mai mult, Dăncilă a dat ca exemplu cazul Laurei Codruța Kovesi. 

„De câte ori îmi solicitați un comentariu mă gândesc de câte ori o să trebuiască să mai vorbesc despre domnia sa. Dar acum nu pot, nu reușesc să fiu zen”, a spus gazetarul.

Ceea ce mă face să intervin este progresul realizat în materie de tupeu, de prostit în față, de minciună sfruntată al doamnei Dăncilă. Deci spune că ea niciodată, e întrebată în legătură cu votarea Adinei Vălean, ea nu va ridica nicio obiecție împotriva unui român care urmează să ocupe o funcție înaltă în Europa. Am înțepenit! Acest guvern condus de doamna asta a hăituit-o pur și simplu până în ultima clipă pe Laura Codruța Kovesi. Ne amintim, lăsând la o parte ce a făcut Tudorel Toader cu scrisorile alea, doamna Dăncilă însăși a spus până în ultimul moment că guvernul nu o sprijină pe Laura Codruța Kovesi. Și acum pronunță aceste cuvine! E un progres. O să ajungă să spună într-o zi: nu vedeți ce brunetă sunt?! Cred, pe linia asta”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul spune că Dăncilă a spus numai minciuni la ultima conferință de presă.

Niște minciuni încremenitoare! S-a antrenat bine doamna. PSD a dus România în NATO! PSD a dus România în NATO?! În NATO, România nici acum nu știu dacă era intrată dacă nu mureau cei aproximativ 3.000 de oameni la World Trade Center, în 2001. Din acel moment până atunci nu eram nici măcar pe lista de așteptare, atunci am fost luați în considerare din punct de vedere geostrategic. Apoi, PSD a dus România în UE. Știți cine a făcut-o? Emil Constantinescu, cu un gest pe care l-am criticat dur atunci și nu regret, pentru că eu sunt gazetar, nusunt om politic, dar Emil Constantinescu a dat atunci drept de survol avioanelor americane să bombardeze Iugoslavia. Pentru a asta a venit Tony Blair la București și în Parlamentul României a spus: mulțumesc pentru ce ați făcut pentru noi și, în consecință, România va intra în UE. Și s-a ținut de cuvânt, din momentul ăla România a fost pusă pe șine și a trecut prin toate procedurile cu atâtea concesii”, a spus CTP. 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.