Cristian Tudor Popescu a declarat la digi24 că desemnarea lui Dacian Cioloș nu va stârni proteste, pentru că este tehnocratul cerut de oameni, inginerul autentic, specializat la nivel înalt, cu un CV impresionant în domeniul agriculturii.

„Este soluția firească, corespunde cerințelor oamenilor care au ieșit în stradă. Era normal ca președintele să desemneze un asemenea tehnocrat, în condițiile în care partidele au făcut pasul înapoi, cu excepția „nesemnificativă” a partidului dlui Tăriceanu.

„Este bine să aibă de-a face cât mai puțin cu acest Parlament”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. „Sper să fi făcut o declarație formală când a spus că va colabora cu Parlamentul. Acest Parlament mai are un singur lucru de făcut pentru România – să se dizolve”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Există destui oameni calificați, oameni cinstiți, competenți. (…) Pentru cei care nu se uită la televizor doar la politicieni sunt, există o grămadă de oameni de soiul acesta. Deci, dl Cioloș are de unde alege fără nicio problemă. Astfel de oameni nu au ajuns în funcții în guvern până în clipa de față datorită blocajului, obstrucției pe care au făcut-o constant partidele care alcătuiesc constant Parlamentul în momentul de față și scârbei pe care mulți dintre ei au încercat-o, au trăit-o în raport cu activitatea politică datorită acestor indivizi pe care acum oamenii i-au respins în bloc. Dar există, România are tehnicieni valoroși în toate domeniile”, a declarat Cristian Tudor Popescu

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.