Duminică ecranele televizoarelor s-au îngălbenit cu o știre de ultimă oră, preluată de pe un site, și așteptată mult timp – Crin Antonescu nu îl susţine în turul II al alegerilor prezidenţiale.

„Nu putem să fim PNL şi să cântăm verde-nrourat. Nu merge!. Ori una, ori alta”. În încheiere, se spune: „Declaraţiile (lui Antonescu – n.a.) au fost făcute pentru jurnaliştii de la PSNwes”.

 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu intervine şi face următoarele precizări: „În ultimele ore, au fost vehiculate în mass-media declaraţii atribuite fostului preşedinte al PNL, Crin Antonescu, prin care acesta ar fi afirmat că nu susţine niciun candidat la Preşedinţie. În urma unei conversaţii cu domnul Antonescu, sunt împuternicită de către acesta să precizez că domnia sa nu a făcut niciodată o asemenea declaraţie. Când domnia sa va considera necesar să facă declaraţii, o va face în mod public, cu toate precizările necesare. De asemenea, respingem ferm modul în care se încearcă atragerea numelui domnului Antonescu în anumite jocuri politice de care este străin”.

loading...

1 COMENTARIU

  1. ANTONESCU POT SA JURI PE BIBLIE CA AI FOST VREODATA LIBERAL,SAU INCA MAI ESTI SAU NU?
    AR FI FOARTE BINE SA NE SPUI ADEVARUL
    LUMEA TE CONDAMNA CA ESTI OMUL LUI PONTA DA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.