Home Actualitate Crin Antonescu nu candidează la alegerile parlamentare din toamnă

Crin Antonescu nu candidează la alegerile parlamentare din toamnă

by George Avram

Campania de la alegerile locale a fost una a cărei soartă a fost determinată dinainte de înţelegerea dintre două partide mari ‘de a nu da şansă electoratului la schimbare şi de a-şi păstra primarii şi unii şi alţii’, a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, Crin Antonescu.

‘Dincolo de faptul că doresc ca România să aibă o forţă politică serioasă, modernă, de dreapta, după gustul meu, dincolo de faptul că astăzi sunt foarte reţinut în a face aprecieri despre ce nu a fost bine în această campanie, a fost o campanie a cărei soartă a fost determinată dinainte de înţelegerea dintre două partide mari, de a nu da şansă electoratului la schimbare şi de a-şi păstra primarii şi unii şi alţii. PNL a intrat în această înţelegere din care sigur că PSD-ul a ieşit mai câştigat’, a precizat Antonescu.

Cât priveşte alegerile parlamentare din toamnă, Antonescu a spus că va fi o campanie grea, iar PNL-ul probabil că va trebui să umble la ‘melodie’: ‘E o chestiune de compozitori şi nu de solişti’.

În context, Antonescu a spus că politica, pentru el, e un capitol încheiat, deci nu va candida la alegerile parlamentare din toamnă, susținând că viața sa „va avea alte orizonturi decât politica”, potrivit dcnews.ro.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.