Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat la Realitatea TV, la emisiunea Jocuri de Putere, că ordonanţa de urgenţă care permite traseismul politic este o greşeală a lui Victor Ponta, dar a explicat, la rece, încă o data, de ce s-a rupt USL.

Antonescu a declarant că liberalii au decis să iasă din USL în momentul în care a devenit limpede că PSD condus de Victor Ponta este acelaşi partid de până în 2004.

„S-a vorbit foarte mult despre ruperea USL, despre cauze şi făptaşi sau făptaş. Propaganda domnului Ponta a conchis că într-o zi Antonescu a înnebunit şi a rupt USL-ul. Azi, pentru cine vrea să gândească lucrurile la rece o să mai spun un lucru. Miza fundamentală a înţelegerii mele cu Ponta, a USL, a fost: PSD-ul din USL nu va mai face ce a făcut PSD în România până în 2004. Un an de zile, pentru mine a devenit limpede că acest termen fundamental al înţelegerii este încălcat şi că PSD-ul condus de Ponta este acelaşi PSD de până în 2004. Chestiune pe care am socotit-o inacceptabilă”, a spus Antonescu.

 

loading...

17 COMENTARII

 1. Domnule Antonescu e bine ca PSD e acelasi spre deosebire de celelalte partide care aufost ceva si acum sunt altceva.
  PNTCD s -a distrus din interior prin luptele pentru sefia partidului.
  PD- ul a rupt PNL transformandu-se in PDL devenind intr-o noapte
  De dreapta a fost facut praf de catre Basescu
  PNL-ul a-ti reusit sa-l faceti un partid mare dar dupa ce a ajuns mare l-ati distrust domnule Antonescu chiar dumneavoastra.
  Asa ca PSD aramas aclasi partid mare dar si serios necazul vostru
  Este ca nu l-again putut distruge sa fie si ei in rand cu voi.

  • Mare vină o au și membrii PNL care au ales să tacă atunci când trebuiau să n-o facă , au ales să fie servili , le-a fost frică să ia atitudine .. Cei care au făcut-o au fost eliminați din partid tot de către aceeași membri inactivi . Poate că Antonescu a ales calitatea și nu cantitatea !!!

 2. cacarau minte cum respira.sa aiba oaua intre picioare macar o data in viata si sa spuna adevarul despre ruperea USL.dar cum nu are continua sa minta cu nerusinare

 3. Si cum ti-ai dat seama?Ce ai constatat?Si eu mi-am dat seama ca ai rupt USL-ul pentru visele tale de marire.Sa zicem ca e asa cum spui tu ,dar tot din cauza asta ai trecut partidul la PPE,sau la cantecele de lebada ale lui basel?Ai mintit atat dar inca tot nu stii sa minti,mai ai multe de invatat de la basel.

 4. Ruperea, mai bine zis tradarea, s-a realizat pe baza unor suspiciuni!!!

  Crin suspiciosul

  Crin atata-i de tafnos, /
  Ca toate le ia pe dos. /
  Acel CRIN orgolios, /
  In fapt, i-un suspicios!!! /
  (DE >TRAIAN ASANAT< )

  „Corectitudinea ordonantei „migrantilor” din primarii” este data de faptul ca:

  Votat-au multi cu U.S.L.,
  Contra „Basel” si P.D.L. !!!
  Dar votul pentru U.S.L.-isti,
  Prin Crin, – ajuns-a la basisti!!!

  [„TRADAREA LIBERALILOR” DE >TRAIAN ASANAT<
  (MUZA: CRINUL TROIAN)]

  Tradarea liberalilor e o adevarata lovitura adusa functionarii consiliilor si primariilor!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.