Home Actualitate Consiliul Judeţean Botoşani, obligat să întocmească bugetul pentru situații de mobilizare sau RĂZBOI

Consiliul Judeţean Botoşani, obligat să întocmească bugetul pentru situații de mobilizare sau RĂZBOI

by S. C.

Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani are obligaţia de a întocmi, până pe 15 martie, bugetul de război, potrivit unei adrese transmise de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Botoşani, scrie antena3.

Documentul, semnat de trezorierul şef Mihai Alexa, prevede că judeţul Botoşani are obligaţia de a prevedea în conturile sale o sumă de 900.000 de lei pentru situaţii de mobilizare sau război.

Solicitarea AJFP arată că întocmirea bugetului judeţului Botoşani pentru război este necesară în contextul în care România urmează să aprobe, în următoarea şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, bugetul de stat pentru război.

„Având în vedere că proiectul bugetului de stat pentru război urmează a fi prezentat pentru dezbatere şi aprobare CSAT, potrivit programului de activitate pe 2014, vă rugăm a ne transmite proiectele bugetelor locale până la data de 15 martie, analizate şi avizate de către Structura Teritorială pentru Probleme Speciale din judeţul Botoşani”, se arată în adresa AJFP.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.