La un an de la tragedia de la COLECTIV, duminică se va organiza un marș comemorativ, în semn de omagiu pentru persoanele care și-au pierdut viața în incendiu.

Ca atare, traficul va fi restricționat duminică, între orele 12.00-23.00, în zona Pieței Bucur, între Gârle și Verzișori, anunță Brigada Rurieră.

Programul este următorul:

– adunarea participanţilor între orele 13.00 – 14.00 în Piaţa Universităţii (zona statuilor – platoul de deasupra parcării subterane);

– marş comemorativ între orele 14.00 – 15.00, pe traseul: Piaţa Universităţii – Bd. I.C. Brătianu până la intersecţia cu Str. Colţei pe banda I – Bd. I.C. Brătianu de la intersecţia cu Str. Colţei până în Piaţa Unirii pe banda III – în continuare, participanţii se vor deplasa pe banda I pe Str. Halelor până la intersecţia cu Splaiul Independenţei – Aleea Dealul Mitropoliei – Pod Şerban-Vodă – Splai Unirii – Bd. Mărăşeşti – Str. Bucur – Piaţa Bucur – Clubul COLECTIV.

Între orele 15.00 – 15.30, în funcţie de numărul de participanţilor, se va restricţiona progresiv traficul rutier pe străzile: str. Bucur, str. Între Gârle, str. Verzişori, străzi care converg spre Piaţa Bucur, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul P.M.B, potrivit unui anunț al Brigăzii Rutiere București.

Șoferii sunt sfătuiți să evite deplasarea în zonă și să circule cu mare atenție.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.