Dorin Cioabă, cel care se autointitulează rege internațional al romilor, i-a transmis o scrisoare președintelui american Donald Trump în care îi transmite că romii vor să muncească la construirea zidului dintre SUA și Mexic, potrivit agerpres.

Cioabă îi spune lui Trump că romii, care sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, se oferă să lucreze la un preț scăzut, deoarece nu au de lucru și situația lor financiară este „foarte precară”.

„Doresc să vă asigurăm că națiunea pe care o reprezint vă poate sprijini în proiectele dumneavoastră; iar prima ofertă de colaborare pe care o lansăm este aceea de a executa, împreună cu membrii etniei, zidul dintre America și Mexic. Oferta de execuție este la un preț scăzut datorită faptului că națiunea romă nu are de lucru iar situația financiară a romilor este foarte precară. Nu în utimul rând vă aducem la cunoștință că romii sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, putând astfel executa și proiecta lucrarea pe care doriți să o realizați”, se arată în scrisoare, potrivit Agerpres.

Președintele american Donald Trump a semnat pe 25 ianuarie ordinul executiv privind construcția unui zid la granița dintre Statele Unite ale Americii și Mexic, care are o lungime de aproximativ 3.200 de kilometri.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.