Home Actualitate Chinurile lui Ciuvică, între ofițeri acoperiți și televiziunea SRI: La TV miroase a Securitate împuțită. VIDEO

Chinurile lui Ciuvică, între ofițeri acoperiți și televiziunea SRI: La TV miroase a Securitate împuțită. VIDEO

by I. B.

Mugur Ciuvică se chinuie în fiecare zi să apară la Tv, ba printre ofițeri acoperiți, așa cum a declarat că I-a descoperit la Antena3, ba chiar la televiziunea SRI, așa cum chiar el a aflat și clamat în direct și la o oră de vârf (video).

Cu toate acestea, continuă să meargă la cele două televiziuni, și, mai bizar, și cele două TV tac mâlc. Ba mai mult, nici nu par deranjate de afirmațiile lui Ciuvică. Oare de ce? Nimeni nu pare să știe în acest moment.

Zilele trecute, prezent într-o emisiune chiar la Antena 3, Mugur Ciuvică a lansat o ipoteză bombă despre postul de televiziune. El susține că binomul SRI-DNA conduce o propagandă atât de meșteșugită încât a reușit să-și bagi acoperiți chiar și la Antena 3.

”Remarc că binomul SRI-DNA a reușit să-și transmită mesajele de propagandă chiar și aici, la Antena 3, ceea ce părea greu de crezut (…) Colegii dumneavoastră acoperiți să se ducă să ceară prime de la domnul Coldea”, a spus Mugur Ciuvică, invitat în emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Până la această oră, conducerea postului nu a avut nicio reacție la declarațiile lui Mugur Ciuvică, mai ales că acest subiect a fost dezbătut pe larg când a fost vorba despre jurnaliști de la alte posturi Tv suspectați că ar fi avut legături cu serviciile secrete.

Jurnalistul Dragoș Pătraru, pe vremea aceea la România tv, și-a exprimat nelămurirea în direct, față de reîbtoarcerea lui Ciuvăcă la RTV, după ce a declarant la Antena 3 că-i pyute a securitate. Pătraru spunea atunci că Ciuvică s-a supărat din cauza „cașcavalului”.

„Nu mai suportam mirosul de la RTV, miroase a Securitate împuțită, din parcare. Numai proștii nu știu că RTV este televiziunea SRI. SRU tv”, a spus Mugur Ciuvică la Antena3.

Între timp, nu-I mai miroase.

sursa- stiripesurse.ro

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.