Home Actualitate CHARLIE HEBDO. LUARE DE OSTATICI într-o companie de la nord de Paris: 2 morţi, 20 de răniţi. Parchetul dezmite informațiile

CHARLIE HEBDO. LUARE DE OSTATICI într-o companie de la nord de Paris: 2 morţi, 20 de răniţi. Parchetul dezmite informațiile

by I. B.

O luare de ostatici este în desfăşurare, la această oră, într-o firmă din Dammartin-en-Goële, în departamentul Seine-et-Marne, relatează RTL Info, în pagina electronică. Potrivit unui martor, în zonă ar fi fost trase două focuri de armă. Două persoane şi-au pierdut deja viaţa şi alte 20 au fost rănite în schimbul de focuri. Parcheul însă a remis un comunicat în care dezminte informațiile privind  existent celor doi morți.

Un vehicul a fost furat vineri, în jurul orei 08.40 (09.40 ora României) la Montagny-sainte-Félicité, în Oise, de doi indivizi înarmaţi cu pistoale automate şi cu semnalmentele fraţilor Kouachi, cei doi suspecţi în atentatul de la Charlie Hebdo.

Câteva minute mai târziu, un schimb de focuri a avut loc în Seine-et-Marne, în dretul Dammartin-en-Goële, în apropiere de zona unde au loc operaţiunile de căutare a fraţilor Cherif şi Said Kouachi, scrie MEDIAFAX.

Mai mulţi bărbaţi aflaţi la bordul unei maşini au tras în forţele de ordine.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.