Home Actualitate Ce spune Klaus Iohannis despre echipa sa de consilieri

Ce spune Klaus Iohannis despre echipa sa de consilieri

by Ioana Popescu

În ultimele zile, mai mulți jurnaliști și-au exprimat îngrijorarea față de posibila echipă care îl va însoți pe Klaus Iohannis la Cotroceni. Președintele ales, Klaus Iohannis, a postat duminică un mesaj de răspuns pe pagina sa de Facebook la Scrisoarea deschisă pe care mai mulți intelectuali i-au transmis-o prin intermediul Revistei 22.

Potrivit Paginadepolitica.ro, deși Iohannis nu pronunță nume, declarația sa de ultimă oră lasă de înțeles în mod clar faptul că Dan Mihalache, cel mai contestat nume vehiculat pe lista sa de consilieri, nu va face parte din noua echipă de la Cotroceni, așa cum se anunțase pe surse, în calitate de șef al Cancelariei Prezidențiale. “Mulțumesc Revistei 22 pentru scrisoarea deschisă pe care mi-a adresat-o în numele unui grup de intelectuali. Îi asigur pe semnatarii ei că rămân credincios promisiunilor și angajamentelor pe care mi le-am luat față de românii din țară și din străinătate. Acest lucru se va reflecta în toate deciziile mele, inclusiv în privința echipei de consilieri”, a spus Iohannis.

Mai mulţi intelectuali care l-au susţinut public pe Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale i-au trimis preşedintelui ales o scrisoare deschisă în care îşi exprimă îngrijorarea şi chiar uimirea în legătură cu numele vehiculate pentru viitoarea sa echipă de consilieri de la Palatul Cotroceni

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.