Home Actualitate Ce mai scrie Victor Ponta pe Facebook. Astăzi despre: Consilieri urechişti

Ce mai scrie Victor Ponta pe Facebook. Astăzi despre: Consilieri urechişti

by S. C.

Dacian Cioloș anunțase  că Programul Operaţional Regional pentru perioada 2007-2013 este blocat în urma unui audit al Comisiei Europene şi că sunt puţine proiecte aferente perioadei 2014-2020 gata să fie implementate.

Duminică, într-un interviu la Radio România Actualităţi, Cioloş a declarat că Programul Operaţional Regional s-a deblocat  după o discuţie cu Corina Creţu, pentru că, între timp, Ministerul Fondurilor Europene şi Ministerul Dezvoltării Regionale au furnizat clarificările aşteptate de Comisia Europeană legat de anumite proiecte.

Afirmaţiile lui Dacian  Cioloş l-au spupărat rău pe Victor Ponta.

El scrie pe Facebook că Dacian Cioloş are consilieri „urechişti”, iar pe viitor ar trebui să evite asemenea gafe.

„Joi , in baza unor informatii gresite primite probabil de la consilierii sai „tehnocrati” (sau urechisti) Dl Ciolos anunta ca Programul Operational Regional e blocat!Ma bucur ca s-a lamurit rapid ca nu era deloc asa ( noroc cu lamuririle prompte ale Comisiei Europene) si a facut precizarile necesare / sa gresesti e uman , sa perseverezi …

(Inteleg formula „politica” prin care „programul s-a deblocat in urma unei discutii cu Dna Cretu”. Ce bine ar fi sa fie asa simplu – dar un simplu telefon la Marius Nica si se lamureau lucrurile imediat)!

E important pt Romania sa evite in viitor asemenea gafe/ dupa ce in 2012 aveam absorbtie 6% si toate programele blocate acum mergem spre 70% cu toate programele operationale , cu o capacitate administrativa radical schimbata si imbunatatita prin munca multor oameni de buna credinta! Nu degeaba in 2014 am fost locul 1 in UE la cresterea procentuala a absorbtiei de fonduri structurale! Si putem sa ramanem asa si in 2016″, a scris Victor  Ponta pe Facebook.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.