Home Actualitate Ce glumă proastă a făcut Victor Ponta la 3 ani de la venirea la putere. Ce spune Predoiu

Ce glumă proastă a făcut Victor Ponta la 3 ani de la venirea la putere. Ce spune Predoiu

by George Avram

Cătălin Predoiu a lansat acuzații grave la adresa lui Victor Ponta după ce acesta din urmă a făcut o glumă despre Klaus Iohannis.

Victor Ponta a folosit, la ceremonia de sărbătorire a trei ani de la căderea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, o imagine cu președintele Klaus Iohannis. Cătălin Predoiu a spus, contactat telefonic la B1 TV, că ceea ce a făcut premierul este inacceptabil.

„Problema României este Victor Ponta. Haideți să lăsăm falsele probleme. Ceea ce a făcut astăzi, la Palatul Parlamentului, este încă o dovadă că el este o problemă. Eu aș vrea să încep discuția noastră cu un protest cât se poate de oficial față de premierul României care înțelege să utilizeze într-o batjocură politică fotografia președintelui ales al României.

Este vorba despre un președinte care, de altfel, l-a umilit în 16 noiembrie 2014. Îl rog pe Victor Ponta să nu uite că este premier și să se comporte ca atare. Nu cred că Victor Ponta își poate permite moral și legal să se joace cu fotografia șefului statului. Este inacceptabil ce a făcut! Este condamnabil ce a făcut, iar românii trebuie să-l judece!”, a spus Cătălin Predoiu.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.