Home Actualitate Actorul Bogdan Stanoevici, la un pas de o functie publica (SURSE)

Actorul Bogdan Stanoevici, la un pas de o functie publica (SURSE)

by Ioana Popescu

Surse din Comisia de cultura a Senatului vorbesc despre numirea unui nou sef la Centrul National de Cinematografie in perioada imediat urmatoare. Se pare ca PSD are deja o lista scurta de potentiali doritori ai postului care corespund cerintelor partidului.

„Avem in partid suficienti membri care vin din zona culturii, a televiziunii  sau a showbiz-ului, insa e foarte probabil sa sustinem pe cineva care nu e neaparat inscris in PSD”, a sustinut unul dintre liderii formatiunii, care a adaugat ca exista „doritori dispusi sa renunte la alte demnitati, inclusiv mandatul de parlamentar”, fara a dori sa faca si nominalizari.

Cu toate acestea, conform surselor social-democrate, cel mai probabil candidat pentru preluarea postului de director general al CNC este actorul Bogdan Stanoevici, intors recent din Franta, stat al carui cetatean este.

Reamintim ca CNC este in momentul de fata autoritatea de stat reprezentativa in domeniul cinematografiei si principala sursa de finantare a filmului romanesc.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.