Home Actualitate Ce a spus Elena Udrea după ce a citit ȘAPTE ore dosarul de la DNA

Ce a spus Elena Udrea după ce a citit ȘAPTE ore dosarul de la DNA

by George Avram

Elena Udrea a studiat, joi, la Camera Deputatilor, cele șapte volume venite de la DNA. Procurorii cer ridicarea imunității pentru arestarea sa preventivă.

Elena Udrea şi-a studiat dosarul de 1867 de pagini și 7 volume la Comisia Juridică din Camera Deputaţilor timp de 7 ore. Fostul ministru al Turismului a declarat că acuzaţiile procurorilor nu sunt reale şi că fostul său soţ Dorin Cocoş nu a făcut niciun denunţ împotriva sa, aşa cum s-a vehiculat.

Deși dosarul are 7 volume, abundența de declarații, de fapte, de documente te face să pierzi șirul și cinstit mi se pare că, în ceea ce privește fapta legată de domnul Buzăianu, cronologia așa cum procurorii o rețin este greșită, este imprecisă. Tot nu am înțeles când anume s-ar fi făcut pretinderea sumei și nici când s-ar fi remis„, a spus Udrea.

Dorin Cocoș nu a facut denunț împotriva mea, singurul denunț în celalalt caz, vila din Eforie, este al doamnei Ana Maria Topoliceanu. Există și un denunț împotriva dânsei.

Nu există stenograme cu mine, există ceva legat tot doamna Topoliceanu, dar nu pot să va spun pentru că sunt acte în dosar”, a mai spus Udrea după studierea dosarului în care Dna cere reținerea și arestarea sa.

În acest dosar eu am lucruri de spus„, precizează Elena Udrea.

Procurorii o acuză pe Elena Udrea, în acest al treilea dosar, că ar fi cerut mită cinci milioane de dolari de la un om de afaceri, pe vremea când era ministru, pentru a interveni în derularea unui contract încheiat între Hidroelectrica şi o societate comercială.

sursa- b1

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.