Gabriel Oprea, după ce a fost audiat în calitate de martor în dosarul morţii poliţistului Gigină: „În toată activitatea mea de ministru nu am încălcat legea”

Ministrul de Interne Gabriel Oprea, a fost audiat de procurori în dosarul de ucidere din culpă deschis după ce săptămâna trecută un poliţist din coloana oficială a acestuia a murit. Gabriel Oprea a declarat după ce a fost audiat în calitate de martor în dosarul morţii poliţistului Gigină:
 „Ori de câte ori vom fi chemaţi la Parchet vom face declaraţii. În toată activitatea mea de ministru nu am încălcat legea. Am dat toate documentele care ni s-au solicitat”, a declarat Gabriel Oprea
”Am răspuns la toate întrebările puse de procurori. Eram în timpul serviciului. Nu am voie să spun mai multe. Nu am nimic în plus față de ceilalți miniștri de Interne. Nu am avut nicio zi de concediu în acest an. Am avut mai multe deplasări zilnice. Ori de câte ori voi fi chemat la Parchet, voi veni. Nu am încălcat legea.”, a spus Oprea la ieșirea de la audieri.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.