Home Actualitate Cât a cerut Jennifer Lopez să cânte la o NUNTĂ în India

Cât a cerut Jennifer Lopez să cânte la o NUNTĂ în India

by I. B.

Jennifer Lopez a încasat 800.000 euro pentru o prestație de aproximativ 45 de minute la nunta milionarului Sajay Hinduja cu designerul Anusuya Mahtani, relatează ziarul spaniol „El Pais”, precizând că mirele este fiul lui Gopichand Hinduja, deținătorul unui imperiu financiar și industrial, unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

Petrecerea a durat trei zile și a costat peste 20 de milioane de euro, intrând în cartea Guiness a recordurilor ca una dintre cele mai costisitoare nunți din toate timpurile, a relatat cotidianul britanic Daily Mail.

Aproximativ 750 de invitați, printre care și cele mai renumite vedete de la Bollywood, au luat parte la recepția organizată într-un palat din celebrul oraș Udaipur, din regiunea Rajasthan, locul în care s-au filmat câteva secvențe din „Octopussy” (1983), din seria filmelor cu James Bond.

Aceasta nu a fost prima ocazie în care JLo, așa cum o numesc fanii pe actrița de 45 de ani, a primit un onorariu uriaș pentru contribuția ei artistică la o petrecere privată. În urmă cu doi ani, ea a cântat la aniversarea președintelui Turkmenistanului, Gurbanguly Berdimuhamedov. A fost recompensată cu 1,5 milioane de euro pentru o prezență pe scenă de 27 de minute. Ulterior, ea și-a cerut scuze pentru acel miniconcert, după cea fost criticată că a dat un show într-o țară al cărei regim este catalogat drept extrem de represiv de organizația Human Rights Watch.

sursa- agerpres

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.