Hypermarket-urile Carrefour şi Cora fac angajări în Bucureşti şi în Timişoara, în această perioadă. Iată ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante, informează Economica.net.

Carrefour angajează pe postul de asistent departament resurse umane în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post este cel puţin student, are cunoştinţe avansate de limba franceză, ştie să lucreze în Excel şi PowerPoint, este atent la detalii, organizat, implicat.
21 august e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Carrefour angajează un asistent director magazin în Timişoara.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, are abilităţi de organizare şi planificare, este loial, dedicat, ştie să opereze în Word, Excel, PowerPoint; cunoaşte la nivel avansat o limbă străină, a mai lucrat în domeniul administrativ, poate interacţiona cu o paletă largă de interlocutori care au statut şi pregătire diferite.
Termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie e 5 septembrie. Amănunte găsiţi aici.

Cora angajează agenţi de pază, brutari, casieri, vânzători departament alimentar în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru aceste posturi are studii medii, are bune abilităţi de operare PC, experienţă în comerţ, relaţii cu publicul, vânzări sau asigurări; bune abilităţi de comunicare, orientare către clienţi, e organizat, adaptabil. 10 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Romania Hypermarche. Informaţii suplimentare, aici. 

sursa: Economica.net

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.