Dupa problema intampinata de calatorii RATB atunci cand au vrut sa-si achizitioneze carduri ACTIV si nu au mai gasit, iata ca Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat ca acestea vor fi iar disponibile la chioscuri.

„Ca urmare a finalizarii operatiunilor de verificare si encodare in Sistemul Automat de Taxare a cardurilor de calatorie achizitionate de catre Regia Autonoma de Transport Bucuresti, va aducem la cunostinta ca, incepand de astazi, 20.02.2015, vom relua aprovizionarea centrelor de vanzare cu carduri contactless.

Pe această cale, dorim sa cerem scuze calatorilor nostri pentru toate inconvenientele produse de dereglarea survenită in fluxul de aprovizionare cu carduri de transport”, anunta RATB.

Lipsa cardurilor s-a intamplat deoarece Regia a dorit sa colaboreze cu o alta firma decat cea de pana acum, pentru a achizitiona carduri la un pret mai mic. In decembrie, a avut loc o licitatie, iar firmele castigatoare vor distribui 1.137.500 de carduri (Activ, Multiplu, de suprataxa) pentru o perioada de 7 luni.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.