Home Actualitate Bogdan Hossu (Cartel ALFA): Prin amânarea rotativei decidenții politici dau un semnal negativ legat de credibilitate

Bogdan Hossu (Cartel ALFA): Prin amânarea rotativei decidenții politici dau un semnal negativ legat de credibilitate

by Ioana Popescu

Președintele Cartel ALFA, Bogdan Hossu, a declarat vineri, la B1 că prin amânarea rotativei colaiția de guvernare dă un semnat prost,  indică faptul că profesorii aflați în grevă generală nu pot avea încredere în promisiunile liderilor politici. El a spus că nerespectarea unui acord politic diminuează credibilitatea coaliției de guvernare în contextul negocierilor cu sindicatele:

„Și prin acțiunea rotativei decidenții politici ai coaliției nu dau decât un semnal negativ legat de credibilitate. Să nu uităm că una din marile probleme în rezolvarea conflictului la nivelul sistemului de educație este credibilitatea actului cu care se angajează guvernanții, coaliția în negocieri cu cele trei federații din Învățământ. Tocmai că acest lucru arată că s-au făcut și legi, acte normative și nu au fost respectate. Nici măcar un acord politic care nu avea nimic cu greva nu se respectă, creează și mai mult suspiciunea că orice act s-ar semna de greviști și actualul Guvern nu ar fi credibil”.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.