Home Actualitate BBC pierde. The Stig, misteriosul pilot al emisiunii Top Gear, poate să-şi dezvăluie identitatea

BBC pierde. The Stig, misteriosul pilot al emisiunii Top Gear, poate să-şi dezvăluie identitatea

by Ioana Popescu

The Stig, misteriosul pilot al emisiunii Top Gear, poate să îşi dezvăluie identitatea. Justiţia britanică a respins cererea formulată de BBC de a bloca apariţia în publicaţia HarperCollins a autobiografiei şoferului de curse de 36 de ani care ar duce la dezvăluirea identităţii acestuia.

În cadrul emisiunii Top Gear, difuzată de BBC 2, The Stig este prezentat drept un şofer de curse misterios care nu vorbeşte şi nici nu-şi arată faţa. Totuşi misteriosul şofer doreşte să îşi publice autobiografia şi şi-a câştigat acest drept la tribunal.

Misteriosul pilot nu este însă nici o vedetă, nici un pilot din Formula 1. Este un fost pilot din Formula 3 şi fost cascador: Ben Collins, potrivit Daily Mail, scrie RTV.

Editura HarperCollins a luptat în numele şoferului la tribunal împotriva conducerii BBC care nu-i permitea lui Stig să-şi publice autobiografia.

În contractul acestuia era stipulată confidenţialitatea celui despre care se spunea că este pilot de Formula 1. Cel mai speculat nume a fost cel al lui Schumacher.

„The Stig” în costum alb şi-a făcut apariţia în emisiune în 2003 după ce originalul Stig îmbrăcat în negru, Perry McCarthy, şi-a publicat autobiografia.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.