Victor Ponta și Liviu Drganea continuă bătălia pentru putere în PSD. În timp ce Liviu Dragnea încearcă să le obțină votul femeilor din partid, Ponta și-a luat câțiva prieteni din guvern și i-a dus în Deltă.

Este posibil ca fiecare să încerce să-și securizeze poziția în partid și să se asigure că este susținut.

Premierul Victor Ponta și mai mulți membri ai cabinetului au ajuns vineri dimineața, în Delta Dunării, aceștia îmbarcându-se pe nava „Naiada” a Consiliului Județean Tulcea, notează Agerpres.

Victor Ponta nu a făcut precizări privind caracterul vizitei.

Printre cei care-l însoțesc, vineri, în Delta Dunării, se numără vicepremierul pentru securitate națională, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și ministrul Tineretului și Sporturilor, Gabriela Szabo.

”Delta Dunării – ca în fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipă sudată și performantă, suntem colegi și prieteni, iar pregătirea politicilor publice până la sfârșitul anului este extrem de importantă pentru toți cetățenii”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.