Home Actualitate Băsescu: Plagiatul lui Tobă, mai grosolan decât al lui Ponta. Greu de spus cine îl susține, dar e clar că nu Cioloș. E cineva deasupra puterilor lui”

Băsescu: Plagiatul lui Tobă, mai grosolan decât al lui Ponta. Greu de spus cine îl susține, dar e clar că nu Cioloș. E cineva deasupra puterilor lui”

by I. B.

Revocarea Consiliului Național de Etică de către Dacian Cioloș a fost un truc pentru ca acuzația de plagiat ce i se aduce Ministrului Petre Tobă să nu mai poată fi verificată, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

”Desființarea Comisie a fost un truc pentru a nu se lua în discuție plagiatul lui Tobă. E evident și nu-ți trebuie multă carte ca să-ți dai seama. Trebuie doar să fi terminat liceul.

Plagiatul lui Tobă este mai grosolan decât al lui Ponta. Faptul că ei au desființat Comisia fără să se pună imediat în loc altceva arată că a fost un truc pentru a moșmondi o decizie legată de Ministrul de Interne. Problema este cine îl susține atât de puternic încât Cioloș a fost nevoit să se compromită.Greu de spus (cine îl susține pe Tobă – n.r), dar e clar că nu Cioloș. E cineva deasupra puterilor lui”, a susținut Băsescu.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.