Avocatul primarului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile, a contestat decizia și spune că nu există dovezi, că sunt susțineri nereale.

Avocatul edilului susține că Oprescu nu a luat mită 25.000 euro precum susțin procurorii și nici nu a cerut această sumă. De asemenea, el a subliniat faptul că Oprescu nu a fost prins în flagrant.

„Am văzut că se discută că ar fi primit mită un milion de euro. Sunt doar susţineri nereale ale denunţătorului. Domnul Oprescu a dat declaraţie amplă în fata judecătorului deşi este nedormit de peste 40 de ore”, a spus apărătorul lui Oprescu, potrivit Mediafax.

Conform anchetatorilor, Sorin Oprescu avea un aparat care bruia semnalul telefoanelor mobile în timp ce discuta despre primirea șpagilor la el acasă, iar banii îi erau lăsați sub o pernă de pe o cananpea. Referitor la acest subiect, avocatul acestuia a precizat că sunt doar afirmații false ale denunțătorului.

„Nu s-a găsit aparatul la percheziţia care a fost efectuată la domiciliul din Ciolpani. Din nou afirmaţii nereale ale martorului denunţător, aşa cum, deşi astăzi mai bine de jumătate de zi parchetul din această casă a fost scos, căutându-se milionul de euro. Nu s-a găsit nicio sumă de bani”, a precizat avocatul Viorel Mocanu, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.