Raed Arafat minte cu nesimţire, iar procurorii DNA şi DIICOT dorm şi nu pare să-i intereseze crima şi jaful din sănătate.  Declarația aparține preşedintelui Asociaţiei Colectiv, Eugen Iancu, unul dintre zecii de părinţi care şi-au pierdut copiii în incendiul din octombrie anul trecut, informează B1 T

„Acum șase luni copilul meu pierdea lupta cu bacteriile, cu mizeria, cu nepasarea, cu minciuna, cu hoția, cu nepriceperea, cu corupția, cu un sistem criminal condus atunci, dar și acum de niște ticăloși sprijiniți de statul român, prin servicii, procurori, politic. Le mulțumesc pentru asta lui Arafat, Bănicioiu, Săndesc, Lascăr și tuturor managerilor și secretarilor de stat din Ministerul Sănătății. Nu te uit nici pe tine Piedone, primarul care semnează ” ca primarul ” și nici pe voi cei care vă uitați în ochii noștri și ne spuneați că ” faceți tot ce se poate pentru a ne salva copilul”, scrie tatăl îndurerat, pe pagina sa de Facebook.

”Zi de zi întreaga țară descoperă ceea ce se știa, dar se ascundea prin minciună, prin uz de fals. Cu toate astea procurorii DNA, DIICOT, Parchet, dorm. Nimic nu pare a-i interesa în crima și în jaful din sănătate. Arafat minte cu nesimțire, ca de obicei el nu știe nimic. Poate ne spune cum este cu tabletele pentru SMURD la 1.500- 2.000 de euro bucata, sau cât costă și mai ales cum s-a organizat licitația pentru soft sau tablete. Cred că ar fi o anchetă interesantă, dar cine să o facă?, a scris pe Facebook, Eugen Iancu.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.