Home MediaMedia Anna Lesko, despărțire cu SCANDAL

Anna Lesko, despărțire cu SCANDAL

by George Avram

Scandal mare între Anna Lesko şi Florin Nedelcu, cel pe care a ajuns să-l ungă din şofer personal impresar şi agent de concerte. După o şchiopătare profesională a artistei în ultimii cinci ani, Lesko l-a concediat.

Solista este hotărâtă să rezilieze contractul cu Nedelcu şi, mai mult, a recrutat o parte din echipa de agenţi a impresarului, scrie Libertatea.ro.

Artista basarabeancă nu doreşte să comenteze deocamdată ruptura de cel căruia i-a acordat un mare credit şi l-a încurajat să-şi facă o carieră profesională folosindu-se de numele ei, însă a ţinut să trâmbiţeze prin comunicate în toată zona agenţilor de concerte că, pe viitor, va putea fi contractată pentru evenimente concertistice printr-o nouă echipă.

Potrivit zvonurilor din piaţă, se pare că Anna s-ar fi declarat nemulţumită de munca echipei lui Nedelcu, acuzând că agenţii caută să o promoveze prin ea pe iubita impresarului, Andra (Like Chocolate).

Mai mult, se spune că Nedelcu ar fi obişnuit să stabilească locurile exotice unde filma videoclipurile Annei Lesko în funcţie de vacanţele şi poftele lui şi ale iubitei sale: Thailanda, Cuba, Zanzibar.

I-a fost şofer ani buni

Prietenia Annei Lesko cu Florin Nedecu a început pe când acesta, angajat la firma de impresariat deţinută de Niki Constantinescu şi Radu Groza, Music Management, a fost delegat să-i fie şofer artistei.

Pe fondul deprecierii relaţiei solistei cu fostul ei impresar, Radu Groza, Florin Nedecu a profitat de relaţiile profesionale ale şefilor săi şi şi-a făcut propria firmă, primul artist semnat fiind chiar Anna Lesko, care şi-a obţinut libertatea contractuală cu scandal.

Cunoscută pentru hotărârea sa, Anna Lesko nu s-a lăsat până când nu l-a adus pe Radu Groza, fostui ei protector, la sapă de lemn pentru recuperarea unor sume pe care susţinea că i le datorează. Nu e exclus ca aceasta să fie şi soarta lui Nedelcu.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.