Home Actualitate Andrei Caramitru anticipează formarea unui guvern PNL cu susținere PSD

Andrei Caramitru anticipează formarea unui guvern PNL cu susținere PSD

by George Avram
După ultimele declarații ale președintelui Klaus Iohannis, Andrei Caramitru anticipează formarea unui guvern minoritar PNL cu sprijinul PSD. El a scris pe pagina personală de facebook că se va rostogoli o poveste din care va reieși că USR este de vină pentru că s0a ajuns în această situație, singura soluție fiind intrarea, de nevoie, în joc a PSD.
„Totul e extrem de previzibil. Povestea care va fi rostogolită este așa :
– USR e de vina ca a cazut guvernul și ca au spart coalitia. Sunt iresponsabili și nebuni la cap
– neavând optiuni, după multe consultări, am găsit singura formula posibila care include PSD. Ne bucurăm ca sunt responsabili sa salveze țara de la criza, și oricum au scăpat de Dragnea deci sunt cât de cât ok.
– alte optiuni nu avem. Aur e extremist și usr e iresponsabil și anti-national. Și nu aveam încotro – mor oameni de covid, e haos general, avem nevoie de guvern. De res-pon-sabilitate.
Usr o sa urle ca de fapt au fost dați afara ca sa fie inlocuiti de psd. Ca au vrut sa rămână la guvern dar fără Citu, ce e porcăria asta. Baza usr o sa urle hoții, usl de rahat, mumu usl, mumu iohannis. Dacian va spune ca domne nu e frumos si decent ce s-a întâmplat, e îngrijorat, sa fim constructivi bla bla bla (vocea lui va disparea oricum in vacarmul general și oricum nu are nici un control pe usr după alegerile de la ei – va fi înlocuit acolo in maximum 2 ani de Barna sau cel mai probabil Drula – cineva care va vorbi cel mai dur și radical contra guvernului).
Ma rog. Oricum ajungem acolo. Hai sa grăbim pașii ca pierdem vremea”, scrie Caramitru pe Facebook.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.