Home Actualitate ALARMĂ. Adolescentă de 17 ani, cu mama la muncă în străinătate, s-a spânzurat

ALARMĂ. Adolescentă de 17 ani, cu mama la muncă în străinătate, s-a spânzurat

by I. B.

Un alt copil cu părinții la muncă în străinătate s-a sinucis. Nu este primul, probabil nici ultimul. Pe nimeni însă, nici comunitatea, nici instituțiile statului, nu sperie acest lucru.
Mihaela Gabriela Munteanu, o adolescentă în vârstă de numai 17 ani, din comuna Tătăranu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” Focşani, a fost găsită aseară de unchiul ei, spânzurată, în podul casei în care fata locuia cu bunicii ei. Părinții erau despărțiți, iar mama era plecată la muncă în străinătate.

Nu se ştie ce anume a determinat-o pe fată să-şi pună capăt zilelor, dar este posibil ca acest lucru să se fi întâmplat pe fondul unei depresii.

De altfel, în ziua de Paşte fata a scris pe reţeaua de socializare Facebook mesajul „Paşti fericit (simţindu-se indiferentă)”, iar în noaptea de duminică spre luni a postat ultimul său mesaj, „Noapte bună (simţindu-se incompletă)”.

Potrivit cunoscuţilor ei, fata locuia cu bunicii, care au crescut-o de mică. „Părinţii fetei sunt despărţiţi de când era ea mică. Au locuit în judeţul Galaţi, apoi, după divorţ, mama a revenit în comuna natală, Tătăranu. Ulterior, femei a plecat la muncă în Italia, lăsând copilul în grija bunicilor, nişte oameni extraordinari. Cu banii trimişi din Italia au construit o casă frumoasă, încă nu este terminată şi în mansarda casei s-a spânzurat fata”, ne-a declarat o cunoscută a familiei.
Mai mult pe Adevarul.ro

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.