Adrian năstase scrie pe blogul personal că este „trist pentru PSD” faptul că, „în urmă cu un an, spera să aibă şi preşedintele şi primul ministru, iar acum nu mai are nici măcar conducerea guvernului”.

„În ceea ce priveşte soluţiile imediate, nu are rost să ne gândim la alegeri anticipate parlamentare (inclusiv în varianta simultană cu cele locale). Cel puţin din motive tehnice. De aceea, o soluţie probabilă pentru formarea unui nou guvern, în condiţiile în care Liviu Dragnea nu a făcut o propunere de candidat de premier în numele unei coaliţii majoritare, este repetarea modelului din 1991 – guvernul Stolojan , într-o formulă de mare coaliţie condusă de un tehnocrat, guvern care avea ca mandat organizarea alegerilor parlamentare din 1992 (iniţial gândite a avea loc în 6 luni; până la urmă organizate după un an).

Posibil ca Dacian Cioloş să fie propus pentru prima echipă; dacă nu va fi votat se va căuta un alt candidat cu acelaşi profil. Trist pentru PSD este faptul că, în urmă cu un an, spera să aibă şi preşedintele şi primul ministru, iar acum nu mai are nici măcar conducerea guvernului. Probabil că există însă o strategie pentru câştigarea alegerilor din 2016”, a scris  Năstase pe blogul personal.

loading...

2 COMENTARII

  1. „Probabil că există însă o strategie pentru câştigarea alegerilor din 2016” –
    da exista!. cit mai multi psd-isti corupti la bulau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.