Adina Samson, femeia pe care  primarul PSD  Gheorghe Nichita o urmărea cu poliția locală, a făcut marți dimineață primele declarații privindu-l pe primarul Iașului. Ea a declarant că a fost lovită de acesta, căruia I-a refuzat cererea în căsătorie.

Adina Samson a ajuns la Primărie în jurul orei 8:30 şi a stat de vorbă cu presa timp de aproximativ 10 minute despre problemele pe care le-a avut cu primarul Gheorghe Nichita.

Printre altele, Adina Samson a spus că a fost lovită de edil şi le-a arătat jurnaliştilor o ordonanţă de clasare a unui dosar din noiembrie 2014 în baza unei plângeri formulate de ea în care susţinea că în cursul lunilor septembrie şi octombrie 2014, primarul Gheorghe Nichita a ameninţat-o cu violul şi cu moartea.

„Am fost ameninţată cu moartea. A trimis un individ să mă ameninţe, eram cu sora mea. M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori. Eu l-am refuzat. Cum să mă căsătoresc cu acest om? M-a şi lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat două palme, într-un apartament. Mi-a zis că dacă mă mărit cu el, o să-mi dea un apartament de serviciu şi o să-mi facă diferite afaceri. El mergea la psiholog ca să-şi rezolve problemele din copilărie. Părea un om mormal la început, care ştie ce vrea de la viaţă. De asta mi-a plăcut de el la început.

Eram urmărită, am fost bătută. Primarul Nichita mi-a spus că el este singura mea opţiune în viaţă, atunci când i-am transmis că vreau să am o relaţie cu altcineva, o relaţie normală, să fac un copil… Am făcut plângere la parchet”, a spus Adina Samson, conform Realitatea, scrie dcnews.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.