Home Arta Noutăţi la TNB:Expoziţie Gheorghe Ciobanu

Noutăţi la TNB:Expoziţie Gheorghe Ciobanu

by Ioana Popescu

Marţi, 14 decembrie, ora 18.00, în Foaierul Sălii Amfiteatru a Teatrului Naţional, va avea loc vernisajul expoziţiei De Sărbători al pictorului naiv Gheorghe Ciobanu. Evenimentul se încadrează în programul, recent lansat, TNB Parateatral “ Arte Vizuale, în cadrul căruia a mai fost prezentată expoziţia lui Radu Dragomirescu, Conseguito Silenzio.

Gheorghe Ciobanu este un nume deja consacrat în galeria de azi a pictorilor naivi, cu un palmares bogat de expoziţii în ţară şi în străinătate. Crezul lui artistic conţine un minunat mesaj de optimism şi, de aceea, expoziţia sa trebuie privită şi primită ca un adevărat cadou „De Sărbători”.

La mulţi ani, Radu Beligan!

Tot marţi, începând cu ora 19.00 are loc în Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional, reprezentaţia cu numărul 207 a piesei Egoistul de Jean Anouilh. Interpretul rolului titular este Maestrul Radu Beligan care aniversează în această zi de 14 decembrie, vârsta de 92 de ani!

Centenar Jean Anouilh

Miercuri, 15 decembrie 2010, la ora 18.00, în foaierul Salii Amfiteatru, va avea loc lansarea cărţii Anouilh, un auteur inconsolable et gai (Anouilh, un autor inconsolabil şi vesel) de Anca Visdei, în prezenţa autoarei şi a fiicei lui Jean Anouilh, doamna Colombe D´ Harcourt Anouilh. Prezentarea va fi urmată de o sesiune de autografe, acordate de autoarea monografiei pe exemplarele care vor fi oferite spre vânzare cu acest prilej.

În aceeaşi seară e programat un nou spectacol cu Egoistul, piesă scrisă de autorul francez aniversat.

Foto-emmazeicescu.wordpress.com

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.